Химията между д-р Зорница Огнянова и шефът на клиника Свети

...
Химията между д-р Зорница Огнянова и шефът на клиника Свети
Коментари Харесай

Вергов залюби д-р Огнянова от „Откраднат живот“ и извън екрана! Красавицата разбила сърцето на Калин Терзийски

Химията сред доктор Зорница Огнянова и шефът на клиника „ Свети Кирил ” доцент Банков в хитовата поредност „ Откраднат живот ” не е единствено на дребния екран, научи HotArena .

Юлиан Вергов и Диана Димитрова се сближили около фотосите на докторския сериал и към този момент въртели обич и в живота, настояват техни сътрудници.

Красивата брюнетка се е „ сдушила “ и с 15-годишната дъщеря на Юлиан от връзката му с тогавашното момиче на шанса Ирина. Алена и Диана толкоз си паснали, че почнали да се майтапят, че двете са като Куку и Пипе. Излизали да се забавляват дружно в Южния парк, покрай който живеят Алена и баща й Юлиан, и снимали всяка своя палавщина. Тийнейджърката имаше роля в един от предходните епизоди на „ Откраднат живот ”. Алена бе в ролята на пациентка, влюбена в младия доктор Борис Тасев, изигран от Наум Шопов-младши, писа „ Уикенд “.

В сериала доктор Банков и доктор Огнянова нарушават разпоредбите за връзки на работното място, които самият той постанова. „ В действителния живот също съм прекрачвала граници. Истинската обич не би трябвало да се крие ”, споделя Диана. От екипа на медицинския сериал пък загатват, че напълно скоро любовната история сред доцент Банков и доктор Огнянова ще се трансформира в нещо доста по-силно в сравнение с всички са предполагали.

Тя e имaлa ĸpaтĸa любoвнa aфepa и c пиcaтeля Kaлин Tepзийcĸи . Toвa пpизнa пpeди двe гoдини вeчнo пopĸaщият тeĸcтoпиceц в интepвю. Kpacaвицaтa paзбилa cъpцeтo мy и тoй дългo нe ycпял дa я зaбpaви . Сега Диана Димитрова е съумяла да вземе акъла и на Вергов, който бил същински влюбен в нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР