Хиляди скиори и сноубордисти се спуснаха по пистите в Пампорово

...
Хиляди скиори и сноубордисти се спуснаха по пистите в Пампорово
Коментари Харесай

Пампорово откри ски сезона

Хиляди скиори и сноубордисти се спуснаха по пистите в Пампорово в първия ден на скисезона. Лифтовете в курорта возят през днешния ден гратис за откриването, а от 14 до 20 декември дневната лифткарта е на промоционална цена от 43 лв..

Днес са отворени три писти и работят пет лифта в скизоната, съобщи Българска телеграфна агенция.

Откритият през лятото Конгресен център в хотел " Перелик " разпростира през зимния сезон богат културен календар, осведомят от сдружението. Всяка събота в залите на центъра ще има концерти, представления, театрални постановки и други събития. Към конгресния комплекс от този скисезон се прибавя съвременен СПА център с повърхност от 2000 квадрата.

Приключилият летен сезон е извънредно мощен след въвеждането на 30 нови летни продукта и отварянето на Конгресния център, регистрират от " Пампорово " АД.

Съдейки по осезаемия растеж при ранните записвания, заетостта на хотелите през зимата се обрисува добра, прецизират от сдружението.

Основни клиенти за Пампорово и през този скисезон ще бъдат българските и балканските туристи. Традиционно мощни за курорта остават ирландският и английският пазар, които резервират едни и същи равнища през последните години. Няма смяна и в записванията на съветските туристи.

От " Пампорово " предизвестяват феновете на зимните спортове да наблюдават ежедневно информацията за положението на скизоната и настоящите условия за каране на ски, защото съгласно метеорологичните прогнози следва стопляне на времето в идващите дни
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР