Хиляди са желаещите да влязат в най-успешното риалити в последните

...
Хиляди са желаещите да влязат в най-успешното риалити в последните
Коментари Харесай

Хиляди жени кандидатстват за Игри на волята, търси се коя ще победи мъжете

Хиляди са искащите да влязат в най-успешното риалити в последните години у нас „ Игри на волята ”. След като последният сезон не излъчи задоволително мощна жена, която да победи, някогашни участнички в шоуто се нагърбиха на открият дама, която да наруши мъжката надмощие във финалите.



Михаела Тодорова от сезон 4 и Денислава от последния досега сезон направиха кастинг, на който ентусиастки минаваха примерно трасе, много сходно с тези в предаването, сподели Нова телевизия. Михаела акцентира, че „ Игри на волята ” е необикновено преживяване и е щастлива, че може да помогне на бъдещите участнички.



Денислава пък съобщи, че една жена би трябвало да е на първо място интелигентна, с цел да се пребори с мъжете в конкуренцията. Тя беше безапелационна, че обществената игра въобще не би трябвало да се подценява и от най-силната физически участничка и добави, че хубостта също не би трябвало да се подценява.



Между кандидатките за „ Игри на волята ”, които сподели в деяние Нова телевизия в утринния си блок, имаше футболна съдийка и майка на три деца. „ Жените са доста окуражени този път да завоюват ”, разяснява водещият Виктор Николаев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР