Хиляди привърженици на руската компартия демонстрираха днес в Москва против

...
Хиляди привърженици на руската компартия демонстрираха днес в Москва против
Коментари Харесай

Масов протест в Москва срещу занижения стандарт на живот

Хиляди последователи на съветската компартия демонстрираха през днешния ден в Москва срещу политиката на държавното управление , критикувайки най-много корупцията и повишаването в страната , съобщи Агенция Франс Прес. Комунистическата партия прикани жителите на Русия да показват из цялата страна в символ на митинг против новите репресивни закони и спада на виталното ниво.

Младежи и възрастни хора участваха в московския протест, воден от 74-годишния водач на съветските комунисти Генадий Зюганов , който оглавява партията от 1993 година Демонстрации имаше и в други съветски градове.

" Погледнах историята на режима на Путин и осъзнах, че той не е направил нищо положително за страната от 20 години насам ", съобщи стачкуващ от Москва - Сергей Терехин, който вижда в съветския президент провинен за корупцията и задълбочаването на бедността във федерацията. " Не мога да вярвам на този властник ", заключи 25-годишният инженер.

Според критиците на съветската власт Кремъл ускорява репресиите против своите съперници , с цел да парира спада в рейтинга на президента Путин в подтекста на възходящите стопански компликации. В понеделник съветският държавен глава подписа два оспорвани закона : единият дава на управляващите опция да блокират или постановат санкции на електронни медии, разпространяващи " подправени вести ", другият санкционира за " огорчение на държавните знаци ".

Малко откакто Путин бе избран отново за четвърти път отпред на Русия предходната година, държавното управление му подвигна Данък добавена стойност и усили възрастта за пенсия за пръв път от 30-те години на предишния век, пораждайки неодобрение в страната, припомня Агенция Франс Прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР