Хиляди повече родители скоро ще могат да кандидатстват за безплатни

...
Хиляди повече родители скоро ще могат да кандидатстват за безплатни
Коментари Харесай

Точна дата Още хиляди родители ще могат да кандидатстват за 15 часа безплатни грижи за деца

Хиляди повече родители скоро ще могат да аплайват за безвъзмездни грижи за деца, защото беше разкрита датата за кандидатстване за идната фаза на огромно уголемение.

Заявленията за 15 часа безвъзмездни грижи за деца седмично за отговарящи на изискванията работещи родители на деветмесечни деца ще бъдат отворени на 12 май, преди стартирането през септември. Това ще бъде второто уголемение на схемата за безвъзмездни грижи за деца, като отговарящите на изискванията работещи родители на двегодишни деца ще имат право на 15 часа седмично безвъзмездни грижи за деца от идващия месец.

Родителите би трябвало да печелят най-малко от еквивалента от 16 часа седмично при минимална заплата, само че по-малко от £100 000 годишно, с цел да имате право на безвъзмездни грижи за деца. Това важи и за двамата родители, в случай че сте двойка, както и за самотни родители.

Според актуалните правила родителите на три и четири годишни деца могат да изискат 15 часа седмично безвъзмездни грижи за деца като стандарт. Някои работ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР