Хиляди потребители на социални медии виждат реклами за безплатни пари“

...
Хиляди потребители на социални медии виждат реклами за безплатни пари“
Коментари Харесай

Temu безплатно раздаване на пари: законно ли е? Питаме експертите - и официален отговор от Temu

Хиляди консуматори на обществени медии виждат реклами за „ безвъзмездни пари “ от китайския уеб страница за извършване на покупки Temu.

Хората споделят екранни фотоси в X/Twitter и Instagram, с цел да настояват, че са получили £50 в подмяна на това да накарат хората да се записват в приложението Temu. Temu твърди, че откакто и двамата се записват, всеки от тях получава по £50 в своя PayPal акаунт. На някои консуматори се предлага заем на Temu вместо паричен тласък.

Но някои хора се чудят дали всичко това е прекомерно хубаво, с цел да е истина. Един човек разгласява на X: „ Веднага щом някой се записва, вие се съгласявате да му позволите да продаде вашите данни на ВСЯК. “ Друг попита: „ Продайте данните си против дребна парична премия. Какво може да се обърка… ”

Потребителите на обществените медии са поканени да изпратят „ код за покана ” на други, което е методът, по който раздаването се популяризира толкоз необятно. В разпоредбите на раздаването разпоредбите гласят, че присъединяване в раздаването дава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР