Хиляди посетители се очаква да присъстват на тазгодишното издание на

...
Хиляди посетители се очаква да присъстват на тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Международно изложение на яхти в Дубай

Хиляди гости се чака да участват на тазгодишното издание на яхтеното ревю. То се организира за 27-ми път и ще включва водни каскади и демонстрации с непристойно скъпите плавателни съдове. Една от главните атракции на експото е " летящата яхта ". Тя е създадена от компания, основана в Обединените арабски емирства.

Хиляди гости се чака да участват на тазгодишното издание на яхтеното ревю. То се организира за 27-ми път и ще включва водни каскади и демонстрации с непристойно скъпите плавателни съдове.

Една от главните атракции на експото е " летящата яхта ". Тя е създадена от компания, основана в Обединените арабски емирства.
Алоа Вюжо - управител на компанията: " Тази лодка има два мотора " Ве-8 ", които ѝ дават обща мощ от 740 конски сили. Има и няколко предавки - за тръгване, естествена и оптималната скорост. Летящата яхта потегля със скорост от 12 възела и може да доближи 40 възела, даже и при неприятни условия и мощно неспокойствие. Корпусът на лодката се издига на височина метър и половина над морското ниво. "
Дотук има 15 поръчки за този модел, които ще бъдат доставени следващата година. Цената на една " летяща яхта " е 870 хиляди щатски $.

Другата огромна атракция на шоуто е една от най-големите яхти в света, чийто дебют беше по време на яхтения фестивал в Кан предходната година.
Томасо Чиабра - шеф и създател на компания за произвеждане на яхти: " Само корпусът на яхтата е еднакъв. Всички останали елементи и характерности са поръчкови и по избор на купувача. "
37-метровата суперяхта се предлага с два мотора и може да развие оптималната скорост от 25 морски възела. Цената възлиза на 17 милиона щатски $. "

Според Чиабра, яхтената промишленост в Близкия изток се развива с бързи темпове. През 2020 година ще бъде намерено ново пристанище в Дубай, което ще даде хиляда пристана, хубав фар и Виенско колело по-голямо от това в Лондон.

Международното яхтено ревю в Дубай ще продължи до 2 март.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР