Хиляди феновете на легендарната група Куин предложиха в Ютюб свои

...
Хиляди феновете на легендарната група Куин предложиха в Ютюб свои
Коментари Харесай

10 000 фенове пуснаха в мрежата свои версии на три парчета на Куин

Хиляди почитателите на именитата група " Куин " предложиха в Ютюб свои версии на три части на бандата на Фреди Меркюри, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Над 10 хиляди души от 120 страни се включиха в плана " You Are The Champions ". В него група " Куин " помоли почитателите си да създадат свои музикални и изпълнителски версии на три паметни части на бандата - " Bohemian Rhapsody ", " DonТt Stop Me Now " и " Kind of Magic ". Кампанията беше стартирана по отношение на това, че песента " Бохемска рапсодия " стана първото парче, записано преди 90-те години на предишния век, достигнало 1 милиард гледания в Ютюб.



По този мотив в Ютюб се изявиха почитатели от всички възрасти и от всички краища на света, като пееха " Рапсодията ", танцуваха под звуците на " DonТt Stop Me Now " или рецитираха театрално стиховете на " Kind of Magic ". Песните бяха записани в кухнята или на полето, като доста чести бяха и " двойниците " на фронтмена Фреди Меркюри.

Китаристът на " Куин " Брайън Мей показа разчувствуван: " Това е най-голямата премия за един създател, какъвто и да е той - да види че творчеството му е въодушевило и други хора непринудено да се изявят! ".

" Bohemian Rhapsody " беше изпълнявана във предоставените в Ютюб видеоклипове у дома или измежду природата на най-различни принадлежности - от китара и пиано до арфа и цигулка. В някои от клиповете участниците танцуваха под ритмите на частите пред стадо крави, други посред улицата. / dnes.dir.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: