Хиляди българи искат да анулират резервациите си до Египет и

...
Хиляди българи искат да анулират резервациите си до Египет и
Коментари Харесай

Хиляди българи искат да анулират резервациите си до Египет и Йордания

Хиляди българи желаят да анулират резервациите си до Египет и Йордания. Те се опасяват  от размириците в Близкия Изток. Планиралите екскурзии до края на годината са над 10 000.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 723
„ Няма точна цифра какъв брой % желаят да се откажат, тъй като не са сигурни какво тъкмо желаят да създадат. Те са комплицирани сега.И аз бих споделила, че става въпрос значително за лека неуравновесеност. Тя е подбудена и от подвеждащата информация, която е оповестена на уеб страницата на Министерството на външните работи ”, разяснява Димитрина Горанова, Асоциация на българските туроператори и туристически сътрудници.

Там са разказани разнообразни степени на риск при пътувания. Израел Египет и Йордания са с е едно и също равнище на заплаха.

„ В Египет и Йордания няма война. Да не приказваме, че са оповестени, в случай че се зачетете в дребните букви, ще разберете, че като рискови са третират единствено пограничните региони, които са покрай Израел ”, добави Димитрина Горанова.

Така всеки един, който чете заглавието, желае да анулира резервацията си, предава Нова тв.

„ И те ни споделят, за какво желаете от нас да пътуваме, вие подлагате на риск нашия живот. И оттова стартира полемика, разногласия, извънредно неприятна обстановка и за двете страни в действителност, тъй като ние нямаме никакво съображение да анулираме стратегиите си. Първо, тъй като имаме публична позиция и на Египет и на Йордания, в това число предходната седмица посланикът на Египет даде конференция в България, с цел да изясни, че регионите, посещавани от туристи, приказваме за проведени групи, че регионите са безусловно безвредни и сега курортите са цялостни ”, посочи още Димитрина Горанова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР