Хиляди автомобили тръгват на път заради предстоящите празници. Само от

...
Хиляди автомобили тръгват на път заради предстоящите празници. Само от
Коментари Харесай

Важна информация за всички шофьори, които се стягат за път

Хиляди коли потеглят на път поради идните празници. Само от столицата се чака да потеглят към 200 000 транспортни средства. Засилено полицейско наличие ще следи за реда по пътищата, а за облекчение на трафика са планувани краткотрайни организации на придвижването.
Реверсивно придвижване се вкарва в региона на 14 км на автомагистрала „ Тракия “, където ще има две ленти в посока Бургас. От Столична дирекция на вътрешните работи увериха, че е направен проект и е основана нужната организация за естественото напредване на пътникопотока в столицата и пътните артерии в ОДМВР- София. Предвижда се непоколебим надзор над водачите, неспазващи Закона за придвижване по пътищата и неизпълняващи разпорежданията на контролните органи, както и недопускане на придвижване на транспортни средства в лентата за спешно прекъсване на автомагистралите, написа "Фокус ".
На 21, 22, 26 декември 2018 година и 1 януари 2019 година, според заповед на Агенция „ Пътна инфраструктура”, се лимитира придвижването на тежкотоварни коли над 12 тона. На територията, обслужвана от регионалната и столичната дирекция, ще бъдат ситуирани оптимален брой полицейски екипи, които да подкрепят придвижването и да наблюдават за недопускане на колони в секторите с въведени краткотрайни промени на придвижването.
В поради предстоящите снеговалежи към 25 и 26 декември институциите приканиха водачите да бъдат търпеливи по време на снегопочистването и да се преценяват с разпоредената организация.
Призоваваме водачите да бъдат деликатни на пътя и да карат със скорост, съобразена с метеорологичните условия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР