Хилъри и Бил Клинтън се женят през 1975 г. във

...
Хилъри и Бил Клинтън се женят през 1975 г. във
Коментари Харесай

Историята за булчинската рокля на Хилъри Клинтън

Хилъри и Бил Клинтън се женят през 1975 година във всекидневната на дома си във Файетвил, Арканзас. На непретенциозната им женитба участват единствено свещеника (че закъде без него) и най-близките им от фамилията и приятелите.

Роклята на някогашната първа дама тогава очарова както гостите, по този начин по-късно и целия свят. За специфичния си ден тя избира булчинска рокля в бяло, както повелява традицията, с кройка, извайваща изящния ѝ контур. Дантелените елементи и камбановидните ръкави пък ѝ придават леко палав, бохо жанр.

Дали Хилъри Клинтън към момента си пази сватбената рокля, няма по какъв начин да знаем, само че пък за нея има история, която тя не пропуща да опише по време на гостуването си в шоуто на Дрю Баримор от четвъртък, 15 септември, написа Us Magazine.

За диалога с водещата на предаването Хилъри Клинтън бе довела и щерка си Челси, с която пък си имат лична феминистична документална поредност - Gutsy.

След присъединяване им останахме най-учудени от признанието на някогашната първа дама, че е избрала тоалета си напълно в последния миг. Че дори и други рокли с изключение на първата, която е видяла, даже не е и пробвала.

" Намерих това, което желаех... единственото ", разкрива Хилъри. След това ѝ самопризнание няма по какъв начин да не останем с усещането, че сватбената рокля би трябвало да ѝ е доста специфична. Каквото е било и самото събитие.

За най-емоционалните си моменти на млади години Хилъри Клинтън споделя още, че Бил Клинтън, тогава още неин избраник, просто едвам е сдържал търпението си да я води до олтара.
 Снимка 587812
 

" Съпругът ми ме моли да се омъжа за него два пъти и аз споделих: " Не в този момент. Не. " " Но третият път явно е бил за благополучие. Щом Хилъри е приела, Бил е реагирал стремително, като ѝ е декларирал: " Е, дано побързаме и да го създадем, преди да промениш решението си. "

Така, двойката взема решение да провежда сватбата си единствено за седмица. А пък булката се усеща, че за церемонията ще ѝ би трябвало и рокля, чак когато майка ѝ поисква да я види. Тогава Хилъри си споделя: " О, Боже мой! Сватбена рокля! Трябва ми една такава. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР