Хей ги туби, хей ги две! Те помагат най-добре.Прочетете ощеКъде

...
Хей ги туби, хей ги две! Те помагат най-добре.Прочетете ощеКъде
Коментари Харесай

Изтъркано, но факт: Показаха как се пази място в Пловдив

Хей ги туби, хей ги две! Те оказват помощ най-добре.
Прочетете още
Къде на смешка, къде съществено - по този начин може да опишем идната панорама, на която се натъкнал пловдивчанин в града под тепетата.

Ситуацията е до болежка неуместна, само че и необикновено постоянно срещана, написа. Става въпрос за следващия случай, в който пластмасови съоръжения пазят място за нечия кола.
" Паркомясто в " Кючука ", установи сбито Даниел З. Той не разкрива къде тъкмо е снимана " композицията ", само че това не пречи на локалните да се посмеят.  " Някой е пристигнал на посетители в съсед от нашия блок и е решил да се направи на забавен,  като снима ежедневната ни битка за паркиране пред входа ни ", написа Мария А.  " И след това като му ги махнеш, ти реже гумите ", допуска Даниел С.  " Какво му се подигравате, несъмнено дядо му е имал къща там и тези места му принадлежат, тъй като е в квартала от 30 години ", допуска Виктор Р.
  " Пък и две места си е запазил ", чуди се различен жител.
  " Ако е тяхна благосъстоятелност,нямаше да им бутнат противозаконните гаражи! ", майтапи се Събина Б.

Често  туби, колчета, касетки и какво ли още не се употребяват за бранене тук-там из наши градове. Пловдив не прави изключение, а за жалост постоянно " войната за места " ескалира с похищения против машините, че и бележки със закани.

Може единствено да си пожелаем, че през идната 2024-а година тази процедура най-малко да стане по-рядка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР