Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл започна съдебни дела срещу Дейли

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл започна съдебни дела срещу Дейли
Коментари Харесай

Принц Хари и Мегън Маркъл съдят британски таблоид

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл стартира правосъдни каузи против " Дейли мейл " поради нелегално издание на едно от персоналните й писма. В изказване брачният партньор й принц Хари съобщи, че са принудени да подхващат дейности против " безмилостната агитация ".

 © Архив
" Изгубих майка си и в този момент виждам по какъв начин жена ми става жертва на същите мощни сили ", съобщи престолонаследникът, визирайки медиите и в частност папараците, взели участие в злополуката с майка му принцеса Даяна, в която тя загуби живота си.

Адвокатско сдружение Шилингс, настоящо от името на Меган Маркъл, упрекна вестника в акция на лъжливи, унизителни истории. Фирмата е завела иск пред Върховния съд против таблоида поради хипотетичната корист с частна информация, нарушаването на авторските права и нарушаването на Закона за отбрана на данните от 2018 година

В дълготрайно персонално изказване на формалния уеб страница на херцога и херцогинята на Съсекс принц Хари съобщи, че " мъчителното " влияние от натрапчивото отразяване на медиите е предиздвикало двойката да предприеме дейности.

" Виждал съм какво се случва, когато някой, който обичам, е преследван до степен, че към този момент не го третират или не го възприемат като същински човек ", сподели той.

Съдебните производства се финансират частно от двойката и всички приходи ще бъдат дарени на благотворителна организация.

В своето изказване принц Хари акцентира, че с Меган имат вяра в медийната независимост и обективното, истинно отразяване на събитията като крайъгълен камък на демокрацията, само че брачната половинка му е станала една от най-новите жертви на английска таблоидна преса.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР