Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл си сътрудничи с главния редактор

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл си сътрудничи с главния редактор
Коментари Харесай

Била ли е расово дискриминирана Меган Маркъл? - slava.bg

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл си сътрудничи с основния редактор на British Vogue през септември тази година. Заедно те сътвориха специфичен брой на списанието, отдаден на изключителни дами. В ново изявление стилният дизайнер Едуард Енинфул разяснява непрекъснатата рецензия към Меган Маркъл, която съгласно мнозина е породена от расова дискриминация.

„ Не мисля, че това е по този начин “, сподели Енинфул в изявление за Sky News. „ Херцогинята на Съсекс е смела жена. Сигурно някои рецензии са били поради расизма, само че в основата е устойчивата система. Тя попадна в нея и всички чакаха, че тя ще знае всички правила. Но от време на време би трябвало време, с цел да се разбере по какъв начин работи всичко. Смятам, че с нея постъпиха незаслужено “.

В началото на връзката с принц Хари, някогашната звезда на „ Костюмари “ се изправи против експанзия поради произхода си. Както означават създателите на книгата „ Намиране на независимост “, поради това внукът на Елизабет Втора даже трябваше да редуцира обществения си кръг.

В началото на лятото Меган не остана настрани от придвижването Black Lives Matter, което кралските персони в никакъв случай не са коментирали. Маркъл повдигна значима тематика в своето послание към възпитаниците на родното си учебно заведение в Лос Анджелис.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР