Херцогинята на Корнуол Камила все пак може да стане кралица,

...
Херцогинята на Корнуол Камила все пак може да стане кралица,
Коментари Харесай

Ще стане ли Камила Паркър-Боулс кралица на Великобритания?

Херцогинята на Корнуол Камила въпреки всичко може да стане кралица, когато принц Чарлз бъде коронясан за крал на Англия, оповестява през днешния ден британското издание „ Дейли Мейл “ (Daily Mail).

Въпреки, че кралски източници от години отхвърлят това, неотдавна от уеб страницата на Кларънс хаус (бел. ред. резиденцията на Чарлз и Камила) бяха изтрити всички изказвания, че Камила ще се назовава „ принцеса консорт “ (бел.ред. брачна половинка на краля).
 Искам по-плътни устни на мига! Edna предлага Искам по-плътни устни на мига!
Сайтът на принц Чарлз също отстрани изказване, направено преди сватбата на двойката през 2005 година В него се споделяше, че „ херцогинята ще бъде известна като нейно кралско височество принцесата консорт, когато принцът на Уелс наследи трона “.

Изявлението е отстранено и от биографията на Камила на уеб страницата на Бъкингамския замък. От Кларънс хаус обявиха, че известието е отстранено, тъй като този въпрос към този момент не вълнувал обществеността.

Твърденията на канцеларията на принца, че никой не се интересува от този въпрос обаче идват на фона на анкети, резултатите от които допускат, че Камила няма да бъде толерирана като кралица. Допитване, направено предходната година сподели, че две трети от британците считат, че Камила не би трябвало да е кралица, а едвам 19% имат вяра, че е подобаваща за такава.

 Камила Getty/Gulliver

Когато двойката в последна сметка се ожени преди 13 години, акцията на обществото против Камила, аферата с която оказа помощ за разпадането на брака му с обичаната принцеса на британците Даяна, накара принц Чарлз да разгласи, че тя ще бъде негова принцеса консорт. Всъщност обаче той постоянно се е надявал Камила да бъде неговата кралица, отбелязва изданието.

Попитан от американска медия през 2012 година дали брачната половинка му ще стане кралица, той споделя: „ Ще забележим какво ще стане, нали по този начин? Възможно е “.

По-рано същата година 8-годишно момиченце попитало Камила: „ Ще станеш ли кралица един ден? “, а нейният отговор бил: „ Никога не се знае “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР