Херцогинята на Кеймбридж ще чете приказки за лека нощ като

...
Херцогинята на Кеймбридж ще чете приказки за лека нощ като
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън чете приказки за лека нощ по детски тв канал

Херцогинята на Кеймбридж ще чете приказки за лека нощ като част от акцията за отбелязване на Седмицата на психологичното здраве на децата. С акцията ще се отбележат и 20 години от основаването на детските канали на BBC – CBeebies и CBBC.

избра да прочете детската класика „ Совата, която се опасяваше от мрака “ на Джил Томлинсън за бебе бухал, на което другите оказват помощ да израсне в убеденост и да преодолее страховете си. Четенето на херцогинята ще бъде излъчено в 18.50 ч. на 13 февруари по CBeebies и CBBC.

Седмицата на психологичното здраве на децата продължава от 7 до 14 февруари. Тази година децата и възрастните са приканени помислят по какъв начин са израснали прочувствено и да осмислят по какъв начин провокациите и неуспехите могат да оказват помощ за психологичното узряване.

Приказките за лека нощ на CBeebies от дълго време са признати от английското общество като пръв другар на изтощените родители, които могат да бъдат анулирани в приспиването на децата с приятните гласове на известни персони. През последните години каналът притегли известни имена от Холивуд като Том Харди,, Крис Евънс, Орландо Блум и Еди Редмейн.

Някои музиканти също се включиха в акцията като Доли Партън, сър Елтън Джон, Дейв Грол и Ед Шийрън.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР