Херцогиня Кейт Мидълтън знае отлично как да опъва нервите на

...
Херцогиня Кейт Мидълтън знае отлично как да опъва нервите на
Коментари Харесай

Кралицата на нож с Кейт за името на бебето

Херцогиня Кейт Мидълтън знае чудесно по какъв начин да опъва нервите на кралската фамилия. Очевидно това й се удава съвършено, тъй като го направила и в този момент макар радостния мотив с новото бебе в фамилията.

Именно тематиката за бъдещия правоприемник се е трансформирала в нов мотив за спор сред Катрин и кралицата. Причината е, че дамата на принц Уилям този път имала желание да кръсти детето си на своята майка, а не на някого от кралската фамилия. След като Елизабет II научила за нейните планове, двете аристократки имали тежък спор, приключил с грозни думи, описват чиновници от двора. Според тях британската кралица проклела бъдещото си внуче поради отхвърли на майка му да се съгласи с нейния избор на име.

Кейт Мидълтън уважавала и обичала доста майка си Карол и тъкмо по този начин считала да кръсти третата си рожба, в случай че е момиче. Другият вид, който обмисляла, бил Каролин.

Това съществено подразнило Елизабет Втора, която към този момент един път претърпяла непълен удар с името на предното дете на Уилям и Кейт. То бе кръстено Шарлот Елизабет Даяна, което не се хареса на кралицата, тъй като тя желала да носи единствено нейното име, а не на принцеса Даяна, с която въобще не се разбирала.

Сега прабабата се намирала в положение на нервозен срив и се надявала най-малко бъдещият правоприемник да се окаже от мъжки пол. Тогава също щяло да се търси друго име, само че най-малко нямало да е на майката на Кейт. За нейния необикновен манталитет се носят митове в цяла Англия. Карол Мидълтън била властна жена, която обичала да управлява орисите на децата си. Щерка й съобразявала всеки собствен ход с нея, като даже съветвала дневното си меню, козметичните процедури и облеклото си с нея. Светските хроникьори в кралството дават прогнози, че с появяването на новия член на фамилията през идната пролет може да се стигне даже до разлъка сред Кейт и принц Уилям, които се намирали сред чука и наковалнята.

Обтегнатите връзки сред фамилиите им рефлектирали върху брака им и те все по-рядко прекарвали нощите дружно. По публични събития напрежението посред им се усещало съществено, макар че се стараели да го прикриват.

Източник: ПИК
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР