Херцогът на Съсекс все още таи смътни надежди“, че един

...
Херцогът на Съсекс все още таи смътни надежди“, че един
Коментари Харесай

Принц Хари има „смътни надежди“, че ще му бъде „простено“ и ще му бъде предложена „второстепенна роля“ в Кралското семейство

Херцогът на Съсекс към момента таи „ смътни очаквания “, че един ден може да се върне в кралското семейство, даже с „ второстепенна кралска роля “.

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл се отдръпнаха от кралското семейство през 2020 година и макар че резервират своите кралски трофеи в Съсекс, те към този момент не се смятат за работещи членове на кралското семейство. Въпреки това наподобява, че херцогът се надява един ден да му бъде „ простено “ и да се върне към кралските отговорности даже в по-малка роля от преди.

Кралски специалист и създател Том Куин: приказва извънредно за The Mirror, когато разкри: " Хари е подложен на напън да поддържа някакви връзки със фамилията си даже единствено в името на новите инициативи на двойките. Хари към момента има смътни очаквания, че ще му бъде простено и ще му бъде препоръчана второстепенна роля някъде. Дори Едуард VIII, след абдикацията, получи няколко второстепенни функции. И Хари ще бъде наясно с това. "

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР