Херцогът на Съсекс принц Хари показа своята защитна природа спрямо

...
Херцогът на Съсекс принц Хари показа своята защитна природа спрямо
Коментари Харесай

„Защитният“ жест на принц Хари към Меган Маркъл, похвален от феновете, тъй като е уловен от камера

Херцогът на Съсекс принц Хари сподели своята защитна природа по отношение на брачната половинка си Меган Маркъл като видеоклип от починалата кралица Погребението на Елизабет II се появява още веднъж онлайн.

Във видео клипа, на който двойката участва през септември 2022 година, Хари може да се види по какъв начин за малко слага ръката си на гърба на жена си, до момента в който тя влиза в кола след държавното заравяне на кралицата в Уестминстърското абатство. Във видеото херцогът и херцогинята на Съсекс се причислиха към разширеното кралско семейство дружно с световни държавни глави и членове на обществеността, с цел да отдадат респект на монарха след нейното 70-годишно ръководство. Меган, която беше снимана в черна рокля с мантия на Stella McCartney и огромна шапка, се причисли към брачна половинка си, който носеше утринен костюм, цялостен с военни медали, преди да се качат дружно в кола, с цел да си тръгнат.

Феновете към този момент похвалиха клипът, защото видеото се появи още веднъж онлайн, което към този момент е гледано над 290 000 пъти в TikTo...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР