Херцогът и херцогинята на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Меган и Хари обвиняват външни обстоятелства за неуспехите им

Херцогът и херцогинята на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл считат, че външните условия са отговорни за неуспехите им след преместването им в Съединени американски щати, заяви Daily Star. Според вътрешен източник най-малкият наследник на Чарлз III и брачната половинка му упрекват коронавирус пандемията за неуспеха на множеството от техните медийни планове. Освен това се твърди, че гибелта на бабата на принц Елизабет II е повлияла на спада на тяхната известност. " Те считат, че просто не са извадили шанс ", сподели източникът.

Експертът по връзки с обществеността Едуард Корам-Джеймс сподели пред Daily Star, че ползата към принц Хари и Меган Маркъл се основава само на кавги и никой няма потребност от тяхното " по-креативно наличие ". " Проблемът е, че множеството хора гледат на тях като на воайорство, тъкмо както гледат " Биг Брадър със звезди ", сподели Корам-Джеймс и добави, че херцогът и херцогинята на Съсекс към този момент са изчерпали цялостния си капацитет във връзка с свадите.

След като скъсаха връзките си със стрийминг услугата Spotify, херцогът и херцогинята на Съсекс останаха единствено с контракта с Netfilx, за който пуснаха хитовата документална поредност " Хари и Меган " в края на 2022 година Съпрузите обаче нямаха други триумфи в региона на производството на видео наличие и стартирането на планувания анимационен сериал " Меган Маркъл Пърл " беше анулирано. Отделен триумф на принц Хари беше скандалната книга с записки Spare ( " Резервен " ), която разкрива детайлности за връзките му с родственици.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР