Херцогът и херцогинята на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Близък до Меган Маркъл опроверга слуховете за тайно раждане

Херцогът и херцогинята на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл нямат самообладание за раждането на първото им дете, оповестява Контакт мюзик. Близък до кралската двойка показа пред в. " Сън ", че Меган е доста разчувствана и с Хари към този момент не могат да чакат. С това слуховете, че херцогинята е родила скрито, бяха опровергани.

 © БГНЕС
Меган желае да остане допустимо най-дълго в дома си, макар че е наясно, че болничното заведение е най-безопасната среда за нея. Бъдещата майка ще ражда естествено и практикува предродилни и дихателни техники с принц Хари.

" Планът не се е трансформирал, Меган бе доста ясна какво желае. Тя получава медицински препоръки и с Харище бъдат насочвани от техния екип ", споделя непосредствен до двойката.

" Когато тя ражда желае да е вкъщи, само че единствено доколкото е допустимо. Ако нещо се обърка и би трябвало да бъде откарана в болничното заведение, ще бъде ", твърди източникът.
 Меган Маркъл изненадващо се отхвърли от услугите на кралските лекари Меган Маркъл изненадващо се отхвърли от услугите на кралските лекари
Херцогинята на Съсекс Меган Марклъ взе изненадващо решение за идното раждане на първото си дете, оповестява в. „ Дейли мейл “. Съпругата на принц Ха...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР