Херта Берлин и Байерн Мюнхен играят при резултат 0:3 след

...
Херта Берлин и Байерн Мюнхен играят при резултат 0:3 след
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Херта - Байерн Мюнхен 1:4, ужасяваща грешка на вратаря на берлинчани

Херта Берлин и Байерн Мюнхен играят при резултат 0:3 след попаденията на Корентен Толисо , Томас Мюлер и Лирой Сан е в мач от 20-ия кръг на немската Бундеслига. Срещата може да наблюдавате директно по DIEMA SPORT 3, а тук на Gong.bg , може да преследите всичко най-интересно от дуела.

Още в третата минута на срещата Корентен Толисо прати топката във вратата на Херта, само че попадението бе анулирано поради тънка засада на френския полузащитник. Седем по-късно Коман стреля рисково от границата на наказателото поле, само че Шволов бе на мястото си. 120 секунди по-късно Сане бе оставен непокрит, само че изстрелът му от точката за осъществяване на дузпа бе слаб и не затрудни вратаря на берлинчани.

В 20-ата минута Шволов още веднъж сподели страховит инстикт, хващайки удар на Левандовски с пета от няколко метра.

Малко преди да измине половин час игра, играещият отляво по офанзивата на баварците Кингсли Коман центрира прелестно към Толисо, който се измъкна от опеката на Дардай и с глава означи за 0:1.

Десетина минути след гола Левандовски имаше страховит късмет да открие, само че дългата топка към него се оказа непостижима и полякът едвам я "закачи ", с цел да я насочи към вратата на Шволов, който с тъга отрази в корнер.

Точно преди почивката Йозуа Кимих центира добре и Томас Мюлер се отскубна от защитата на Херта, с цел да насочи топката във вратата на домакините за 2:0.

В началото на втората част Владимир Дарида пропусна да понижи пасива на Херта от няколко метра, а секунди по-късно четирима от Байерн излязоха сами против единствен останал бранител на берлинския отбор, само че не съумяха да отбележат.

В 65-ата минута Мюлер излезе на чиста позиция след страховит пас на Гнабри, само че единствено от няколко метра нацели тялото на вратаря Шволов, с което пропусна да вкара втория си гол в мача.

LIVE Херта Берлин - Байерн Мюнхен 0:3

0:1 Корентен Толисо 26`

0:2 Томас Мюлер 45`

0:3 Лирой Сане 75`

Херта Берлин: Александър Шволов, Петър Пекарик, Дедрик Боята, Владимир Дарида(58`- Фредрик Бьркан), Суат Сердар, Мизиане Маолида, Ишак Белфодил, Максимилиан Мителщад(58`- Сантиаго Аскасибар), Люка Тусарт, Мартон Дардай(58`-Марвин Платенхард), Линус Гехтер

Старши треньор: Тайфун Кьоркут

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР