Хелзинки. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Хелзинки. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и кметове от ГЕРБ се срещнаха с председателя на Европейската народна партия Жозеф Дол

Хелзинки. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кметове на регионални градове в България, определени от листата на ГЕРБ, се срещнаха с ръководителя на Европейската национална партия (ЕНП) Жозеф Дол. Това се случи през днешния ден в границите на конгреса на ЕНП в Хелзинки, Финландия, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
По време на диалога Цветан Цветанов означи, че следващата година на европейските избори българските жители би трябвало да гласоподават за мирна и просперираща Европа, а това може да го подсигурява единствено Европейската национална партия. Пред Жозеф Дол Цветанов акцентира, че с помощта на европейската взаимност инфраструктурата в българските общини непрестанно се модернизира и това се прави оценка позитивно от жителите. „ Победа на ГЕРБ и на локалните избори ще ни даде опция да надградим постигнатото “, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.
Председателят на ЕНП Жозеф Дол поздрави държавното управление на Бойко Борисов за грижата за българските общини и уточни пред кметовете, че с управници като Бойко Борисов и Цветан Цветанов зад тила си те имат цялостното успокоение и независимост да развиват градовете си и да подсигуряват професионална реализация на жителите им.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР