helpkarma Майката на млад мъж от Варна се обърна чрез Varna24.bg

...
helpkarma
Майката на млад мъж от Варна се обърна чрез Varna24.bg
Коментари Харесай

Майка от Варна: Мили хора, дайте шанс на моя Влади, за да живее пълноценно!

 helpkarma Майката на млад мъж от Варна се обърна посредством Varna24.bg с покъртителен апел към всички положителни хора, които имат опция да оказват помощ на сина й за идна чернодробна трансплантация, която е жизненоважна за него, само че финансово непостижима за фамилията. 

Ето какво показа за медията ни и в платформата helpkarma тя:

" Пише ви една една майка със вик за помощ, с най-искрен зов да подадете ръка на моя наследник, който се бори с ужасяваща болест!

Моят наследник се споделя Владимир, той е едвам на 35 години и след превозване на тежко инфекциозно заболяване бе диагностициран с цироза на черния дроб. 

След слагането на тази диагноза, което беше преди 11 години, той е в листата на чакащите по неотложност за чернодробна трансплантация в България. 

Преминавайки през голям брой тежки лекарствени лечения и кръвопреливания от близо две години Влади е в тежко положение, животът му минава сред болничното легло и чакането за трансплантация...

Влади, като всички младежи, мечтае за естествените, семпли неща – да сътвори семейство, да се труди почтено и настойчиво, да води пълностоен метод на живот, да реализира триумфи и да им се радва...

Най-свидната му фантазия, обаче, е да бъде здрав, с цел да може да превърне всички тези си стремежи в действителност.

Именно поради това, ние не се отказахме да се борим и трескаво търсихме други други възможности, посредством които да подобрим положението на Влади!

Свързахме се с болница в Турция за осъществяване на чернодробна трансплантация. Необходимата сума за трансплантацията на Влади е в размер на 75 000 Евро, която е непостижима за фамилията ни.

Планира се кръстосано донорство, единият от донорите мога да бъда самата аз - неговата майка, дарявайки единият си бъбрек.

За страдание, благи хора, средствата нужни за сходен жанр трансплантации са непостижими за нас. 

Апелът ми е към всички хора с положителни сърца – помагайте! Моля ви, дайте късмет на моя Влади, с цел да може да живее пълноценно! 

Благодарности от цялото ми майчино сърце! "

Дарителски сметки:

Сметка в Лева: BG59UBBS80021089541220

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Сметка в Евро: BG44UBBS80021433373510

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Титуляр на сметките Владимир Емилов Бойчев
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР