helpkarma Едно борбено момче от Варна се нуждае от нашата подкрепа,

...
helpkarma
Едно борбено момче от Варна се нуждае от нашата подкрепа,
Коментари Харесай

Да помогнем на едни силно и борбено момче от Варна да стъпи на крака!

 helpkarma Едно борбено момче от Варна се нуждае от нашата поддръжка, научи Varna24.bg . Ето какво споделя неговия татко в платформата helpkarma:

Здравейте, положителни хора!

Казвам се Димитър Колев и съм горделив татко на едно мощно и борбено момче – Дани! Когато се родиха тризнаците ни бях най-щастливият човек на света!

За страдание, малко по-късно научихме, че две от момчета ни са с диагноза детска церебрална парализа.

Единият ми наследник беше със 100% неработоспособност и към този момент е ангелче...За Дани, обаче, има вяра за едно обикновено, щастливо и игриво детство, само че ще имаме потребност от помощ, с цел да го изпълним!

Вече цели 11 години се стремим по всякакъв начин да намерим метод, детето ни да проходи – Дани героичен мина през няколко интервенции, някои, от които бяха сполучливи, други – не.

Нашето семейство не се отхвърли да продължи самоуверено борбата напред и да търси лекуване за борбеното ни дете...

Преди няколко месеца се срещнах с работата и методиката на доктор Парк от щатската болница " St. Louis Children`s Hospital ". Той прави интервенция, която се назовава Селективна Дорзална Ризотомия (Selective Dorsal Rhizotomy – SDR). Това лекуване се ползва сполучливо на деца от целия свят и резултатите са същински впечатляващи!

След преписка с доктора и показване на цялостната здравна документи, той удостовери, че Дани е подобаващ за интервенцията и след нея чака обилни усъвършенствания в неговото положение.

За да се подложи моят наследник на тази интервенция са ни нужни към 70 000$, които включват самата намеса, рехабилитация, престоя в Съединени американски щати и всичко друго, което съпътства сходно лекуване в чужбина!

Възможно е да заминем още есента, в случай че успеем да съберем нужните средства и ситуацията разрешава, само че с цел да се случи това, имаме голяма потребност от вашата помощ. Тази сума е надалеч от опциите на нашето семейство и без положителни хора ние няма по какъв начин да се оправим сами...

Нека дружно да дадем късмет на Дани да проходи и да има щастливо детство, наситено със веселба, безгрижни игри и завършения!

Огромно и най-искрено благодаря на всеки, който би се отзовал на апела ни – всяка помощ е безгранично скъпа за нас! "

Средства можете да дарите в платформата helpkarma или на следната банкова сметка:

IBAN: BG31 UNCR 7000 1523 9575 88

BIC: UNCRBGSF

Уни Кредит Булбанк

Даниел Димитров Колев
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР