Hell Energy разработи първата в света енергийна напитка, която е

...
Hell Energy разработи първата в света енергийна напитка, която е
Коментари Харесай

Първата в света енергийна напитка, създадена от изкуствен интелект

Hell Energy създаде първата в света енергийна напитка, която е дело напълно на AI (изкуствен интелект). Всеки детайл от новия усет, съставките, дизайна и даже маркетинговите детайли са създадени от AI, оповестява компанията, представена от международните медии.

Голямото количество информация и познания, налични в интернет, се употребяват от AI. Той може да обработва и разкрива връзки със скорост, неразбираема за човешкия мозък.

Освен това, изкуственият разсъдък борави с цялостни знания за енергийните питиета, в това число техните съставки, резултати от продажбите, здравни проучвания, рекомендации и противоположна връзка от потребителите. Той може безпроблемно да интегрира най-новите трендове и информация в своите разбори.

Когато от Hell Energy разпореждат на изкуствения разсъдък да създаде нова енергийна напитка, съобразена с потребностите на компанията, той обработва голямо количество информация и формулира най-хубавата съгласно него рецепта.

AI взема поради освен упованията на потребителите от енергийна напитка, само че също по този начин приоритизира основаването на великолепен и още по-харесван артикул.
 IBM заменя 7800 чиновници с изкуствен интелект (AI)
Технологичният колос, който заменя хиляди чиновници с изкуствен интелект

Компанията ще приключи краткотрайно наемането на нови чиновници

След формулиране на рецептата, AI я оцени като съвършена. Тя включва обогатяване на енергийната напитка с витамини, аминокиселини и билки, като в същото време е в сходство със законодателството в областта на хранително-вкусовата индустрия, в това число рекомендациите на EFSA - Европейски орган за сигурност на храните, както и придържане към стандартите за целесъобразен дневен банкет (RDA).

Изкуственият разсъдък основава три вкусови вариации и ги цифровизира благодарение на технология на основана в Ню Йорк компания. След като пробва и трите питиета и проучва обширни данни и статистики, AI употребява предсказуема просветеност, с цел да избере печелившия усет.

Рецептата е строго поверителна и с цел да бъде предпазена, изкуственият разсъдък дава лични рекомендации. Рецептата се съхранява на един компютър оборудван с усъвършенствани детайли за сигурност в унгарската фабрика на компанията.

Дизайнът на помещението, в което се намира машината, също е създаден от изкуствен интелект. Въпреки това, осъзнавайки значимостта на защитните ограничения, копие от рецептата се пази и в трезор в Швейцария.
 Идват първите в света регулации на изкуствения разсъдък, които ще обиден и България
Идват първите в света регулации на изкуствения разсъдък, които ще обиден и България

От Европейския парламент в Страсбург пред Money.bg приказва евродепутатът Петър Витанов
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР