Хеликоптерът, който е летял опасно близко над хората на къмпинг

...
Хеликоптерът, който е летял опасно близко над хората на къмпинг
Коментари Харесай

Хеликоптерът над къмпинг „Градина“, хвърлял 100 доларови банкноти с лика на Тодор Живков

Хеликоптерът, който е летял рисково близко над хората на къмпинг „ Градина ” е хвърлял 100 доларови банкноти с лика на Тодор Живков. Днес чиновници от заведенията на плажа към момента почистваха разпилените пари по пясъка, съобщи кореспондентът на БГНЕС.


Министерството на превоза ревизира случая. Хеликоптерът е летял над плажа сутринта на 1 юли. По това време е имало хора, които са чествали Джулая. От хеликоптера са хвърляни 100 доларови банкноти с лика на Тодор Живков.

За обстановката споделя спасителят на плажа Станимир Коларов: „ Колегите описват, че хеликоптерът е слязъл много надолу. Най-вероятно водачът е бил експерт, нямам доверие да е някой инцидентен! Но въпреки всичко е рисково.

„ Като цяло цялостна нелепост! Хората са се събрали да честват и някой с хеликоптер да им кръжи на главата и да им хвърля банкноти на Тодор Живков това е нелепост. Добре, че не е станало нещо съдбовно! „ споделя за БГНЕС екскурзиантът Илиан Кацаров.


Според работещите на къмпинга обаче хората на плажа са се забавлявали. Нямало е суматоха.

От транспорното министерство прецизират, че според условията, хеликоптерът е трябвало да лети на най-малко 300 метра над плажа. Друго нарушаване е, че е неразрешено изхвърляне на предмети от борда на летателното средство. За този полет водачът Веселин Стоянов е нямал позволение. Ако бъде открито нарушаване ще бъде лишен лиценза на водача и авиационния оператор. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР