Хелън Скелтън беше принудена да импровизира по време на телевизионен

...
Хелън Скелтън беше принудена да импровизира по време на телевизионен
Коментари Харесай

Хелън Скелтън в телевизионен гаф на живо, тъй като натрапник прекъсва Коледа във фермата на Канал 5

Хелън Скелтън беше принудена да импровизира по време на ефирен гаф онлайн, до момента в който се връщаше в ефира за Коледа във фермата на Канал 5.

Потокът на някогашната звезда от Strictly Come Dancing беше хвърлен в безпорядък, до момента в който тя представяше програмата онлайн дружно с Джулс Хъдсън. Тя се опитваше да води празничната стратегия от Кенън Хол Фарм в Йоркшир.

Заобиколена от алпаки за една от началните подиуми на шоуто, Хелън приветства феновете, преди да се случи невъобразимото. Едно от животните, наречено Стенли, наподобява се приближи малко за разтуха, разсейвайки водещия пред камерите.

Водещият на „ Зимата във фермата “ бързо реагира, когато Стенли стартира да претърсва русата телевизионна звезда. „ Наистина е мъчно да се наслаждаваш, когато те блъска алпака! Успокой се, Стенли “, сподели Хелън, до момента в който поставяше бозайника на мястото му онлайн в ефир.

Джулс добави: „ Животните са прибрани тук и се причисляват към нас довечера. По-послушни от алпаката Стенли, който е м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР