Хедж фонд милиардерът Кен Грифин хвърли съмнение върху шансовете на

...
Хедж фонд милиардерът Кен Грифин хвърли съмнение върху шансовете на
Коментари Харесай

Кен Грифин хвърли съмнение върху кандидатурата на Ники Хейли през 2024 г. — след като даде 5 милиона долара за нейната кампания

Хедж фонд милиардерът Кен Грифин хвърли подозрение върху възможностите на Ники Хейли да завоюва президентските избори през 2024 година, макар че подари 5 милиона $ на супер PAC, подкрепящ някогашен губернатор на Южна Каролина.

„ Това е по-тесен път, в сравнение с беше преди осем седмици “, сподели Грифин пред CNBC във вторник за шанса на Ники да се приземи в Белия дом.

„ Просто е по-тясно “, повтори Грифин, добавяйки: „ Знам, че доста от нас, в това число и аз, знаете, се борим с някои от държанията на Тръмп, само че имаше измерение на по-голяма световна сигурност с него като президент, изключително от ползите на Съединени американски щати. ”

Въпреки че президентските избори през 2024 година се обрисуват като конфликт сред Доналд Тръмп и Джо Байдън, Грифин не разкри кой е неговият претендент номер 2 зад Хейли.

И макар че Грифин е отделил общо 5 милиона $ за две дарения на про-Хейли супер PAC, той изрази подозрение дали Хейли може да засенчи Тръмп, който титанът на хедж фондовете назова „ мъченикът сега...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР