Хебър се договори с петима от досегашните си футболисти, чиито

...
Хебър се договори с петима от досегашните си футболисти, чиито
Коментари Харесай

Петима продължиха договорите си с Хебър

Хебър се контракти с петима от досегашните си футболисти, чиито контракти изтекоха в края на предишното състезание, оповестиха от клуба.

Това са Петър Дебърлиев, Октай Хамдиев, Мартин Михайлов и Николай Николаев. Първи професионален контракт с клуба през днешния ден подписа 18-годишният вратар от школата на Хебър - Мартин Янков.
 
" За Петър Дебърлиев, който е и рожденик през днешния ден новият сезон в efbet Лига ще бъде 7-ми подред на стадион " Георги Бенковски ". Той дебаркира в Пазарджик през лятото на 2017 година и извървя целия път на " зелените " от Трета до Първа лига.

Роденият в Шумен 22-годишен щурмовак Октай Хамдиев също подписа през днешния ден нов договор с пазарджиклии. Той е в Хебър от лятото на 2019 година, когато тимът се завърна по безапелационен метод в професионалния футбол. През пролетта Оки записа мач номер 100 с екипа на " гробарите " и управлението на клуба разпорежда доста очаквания напълно скоро 180-сантиметровия бързак да стане състезател от решаващо значение за 105-годишния отбор от Пазарджик.

Универсалният бранител Мартин Михайлов също парафира нов договор с пазарджиклии. Той дойде в тима преди тъкмо 2 години със свободен трансфер от Спортист (Своге), а с положителните си игри напролет заслужи предложение за трети следващ контракт.
 
За най-малко още 1 година на стадион " Георги Бенковски " остава бранителят Николай Николаев - Хълк, който през март навърши 26 години. Хълк се завърна за третия си интервал в Хебър през януари, тази година и взе присъединяване в 11 мача от пролетния полусезон.

Първи професионален договор с Хебър подписа 18-годишният вратар от школата на клуба Мартин Янков. Той тренира непроменяемо с мъжете към този момент близо 6 месеца под управлението на Мартин Митев, а поради травмите на Звонимир Микулич в много от мачовете през пролетния полусезон Мартин бе запаса на Петър Дебърлиев ", написаха от клуба от Пазарджик.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР