Хебър (Пазарджик) ще стартира на 4 януари зимната си подготовка.

...
Хебър (Пазарджик) ще стартира на 4 януари зимната си подготовка.
Коментари Харесай

Хебър иска да приключи лятната си селекция до 14 януари

Хебър (Пазарджик) ще започва на 4 януари зимната си подготовка. Първият за 2023 година общ брой е закрепен за 11 часа на стадион " Георги Бенковски ", оповестиха от щаба на пазарджишкия клуб.

Тогава с Хебър занимания би трябвало да стартират всички оповестени досега нови попълнения - Архан Исуф, Камен Хаджиев, Николай Николаев и Стоян Стоичков. На първата след зимната почивка подготовка се чакат и още нови играчи, като техните имена ще станат ясни след парафиране на договорите им с Хебър.

Владимир Манчев и сътрудниците му от треньорския щаб възнамеряват в първите 10 дни от подготовка на отбора в Пазарджик да дойдат всички набелязани за зимната селекция футболисти тъй че тимът да замине на лагер в Турция в цялостен състав. Режимът на хебърци в южната ни съседка ще бъде от 16 до 31 януари в Алания, като през това време " зелените " ще изиграят на турска земя и четири контроли. Преди това на 14 януари Хебър ще има спаринг с Локомотив (Пловдив), а мястото на дуела ще бъде в допълнение конкретизирано.
 Владо Манчев: Не желая да има слаби противници
Владо Манчев: Не желая да има слаби противници

" Хубаво е, че националите се учат още веднъж да побеждават "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР