Хебър (Пазарджик) продължава да бъде непобеден в елита на родното

...
Хебър (Пазарджик) продължава да бъде непобеден в елита на родното
Коментари Харесай

Атанас Петров: Здравословните проблеми не могат да ни спрат

Хебър (Пазарджик) продължава да бъде непобеден в елита на родното състезание, като записа девета поредна победа в Суперлигата при мъжете. Тимът, воден от Атанас Петров надигра като хазаин Добруджа 07 (Добрич) с 3:2 гейма , като в границите на няколко дни записва втора петгеймова победа, след здравословните проблеми, които налегнаха състава. Ето какво сподели треньорът на Хебър Атанас Петров за BGvolleyball.com сед триумфа:

„ Спечелихме доста значима победа, като надиграхме класен противник. В рамките на няколко дни съумяваме да вземе втори петгеймов триумф след здравословните проблеми, които имахме в отбора. За това приветствам момчетата за тяхното себераздаване, демонстрираха страхотна воля и темперамент. "

" Получи се мач на високо равнище. Също по този начин имаше доста сривове и тежки моменти, както и противоречиви обстановки. Важното е, че успяхме! Победата дава самочувствие и убеденост. Но би трябвало и внимание. Въпреки че сме без загуба, това не трябва да ни успокоява. Първенството е доста оспорвано и всяка неточност се санкционира. Смятам, че през пролетта ще има доста промени в съставите на противниците и ще бъде напълно друго. В плейофите ще проличи всичко, само че до тогава има още доста време. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР