Хебър и Локомотив София откриват футболната пролет у нас. Двубоят

...
Хебър и Локомотив София откриват футболната пролет у нас. Двубоят
Коментари Харесай

Хебър и Локомотив София откриват футболната пролет у нас

Хебър и Локомотив София откриват футболната пролет у нас. Двубоят сред двата тима е през днешния ден от 17:30 часа в Пазарджик. Срещата ще се предава директно по DIEMA SPORT, а на Gong.bg ще проследим най-интересното от дуела. 

Съперниците са съседи в класирането. Домакините заемат 12-о място с 20 точки, до момента в който " железничарите " са с точка по-малко. 

По време на зимната подготовка в Хебър се говореше по-малко за футбол, а повече за отношението сред управлението и община Пазарджик. " Гробарите " бяха на прага на финансов колапс, само че клубът беше избавен посредством и на дарителска акция. Тимът се раздели с огромна част от главните си футболисти - Матвей Игонен и Георги Николов подписаха с Ботев Пловдив, а Карлос Охене мина в Левски. Отборът се укрепи с Марк-Емилио Папазов (ЦСКА), Боян Загорски (Вихрен), Георги Каракашев (Локомотив Пловдив), Йоан Нзи (Спартак Варна). Картотеки към момента нямат Шейх Диаманка и Хуан Рамон. 

Локомотив София не реализира нито една победа в контролните мачове. Това разклати позициите на треньора Данило Дончич. Сърбинът укрепи тима си със Селсо Рапосо и Мики Орачев. Днес той няма да може да разчита на Ивайло Найденов, който се възвръща от травма. 

Главен арбитър на мача е Станимир Тренчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР