Хазяйката на апартамента, където баща и неговият двегодишен син са

...
Хазяйката на апартамента, където баща и неговият двегодишен син са
Коментари Харесай

Бронсън Батерсби: Хазяйката описва момента, в който е намерила мъртъв татко с тялото на двегодишно дете отдолу

Хазяйката на жилището, където татко и неговият двегодишен наследник са открити мъртви, сподели на Mirror of сега, в който ги е разкрила.

Хазяйката Мария Клифтън-Плейс, преживяваща още веднъж новия си призрачен сън, беше потърсена на помощ от обезверени обществени служащи, загрижени за двегодишния Бронсън Батърсби и татко му Кенет в техния нает апартамент.

p>

Мария описа по какъв начин Кенет, на 60 години, който е подкрепял фамилията й по време на сърдечната им болежка, е станал другар през 10-те години, в които е бил един от многото им наематели в парцели в Скегнес, Линкълншър.

Майката, в средата на 50-те, описа по какъв начин е била първият човек, който е разкрил телата на 9 януари - откакто полицията, проверяваща случая, от този момент се е отнесла към самостоятелен надзирател.

Тя сподели на Огледало: „ Полицията не влезе първа, бяхме аз с две обществени работнички и открих тялото на Кени, без да знаем, че синът му лежи мъртъв зад него. Беше ужасна покруса и ние сме унищожени. Не мога да ви опиша колк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР