Хайко Маас: ЕС трябва да се сплоти още по-силноЕвропейският съюз

...
Хайко Маас: ЕС трябва да се сплоти още по-силноЕвропейският съюз
Коментари Харесай

Хайко Маас: ЕС трябва да се сплоти още по-силно
Европейският

Хайко Маас: Европейски Съюз би трябвало да се сплоти още по-силно
Европейският съюз би трябвало да се сплоти още по-силно, тъй като не може повече изцяло да разчита на Съединени американски щати. Това съобщи немският външен министър Хайко Маас в изявление за медийната група "Функе", извадки от което бяха публикувани през днешния ден.

"Не можем повече безпределно да разчитаме на Белия дом. За да запазим партньорството си със Съединени американски щати, ние би трябвало още веднъж да въведем правила. И първият извод, който би трябвало да създадем, се състои в това, че Европа би трябвало да се сплоти още по-силно", сподели министърът.

Според него това може да бъде реализирано единствено при положение, че Европейски Съюз работи независимо и е "уверен в своите сили". Европа би трябвало да работи отсега нататък дружно, "колкото и жестоки да са вербалните офанзиви, и колкото и неуместни да са туитовете"

По-рано телевизия Си Би Ес пусна част от изявлението на американския президент Доналд Тръмп, в което той съобщи, че Европейският съюз е "противник". /ТАСС и БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР