Хайди разкрива всичките си тайни за красота пред WhoWhatWear. Миналата година

...
Хайди разкрива всичките си тайни за красота пред WhoWhatWear.
Миналата година
Коментари Харесай

Бебешки шампоан за почистване на лицето, кокосово масло и още от арсенала за красота на Хайди Клум

Хайди разкрива всичките си секрети за хубост пред WhoWhatWear.

Миналата година тя се омъжи за трети път и в този момент най-големият й трик за постоянно съвършен външен тип е щастието й, само че това не й пречи да има още няколко дребни секрети, на които разчита в всекидневието си.

Бюти рутината би трябвало да е интуитивна

“Голяма част от бюти рутината ми е чиста логичност. Бомбардират ме с артикули от целия свят и обичам да тествам разнообразни неща, само че съгласно мен основата е най-важна. Ако се храня добре и се хидратирам задоволително, незабавно виждам разликата. Трикът е да се научиш да виждаш в огледалото евентуалните проблеми и незабавно да взимаш ограничения ”, показа Хайди.

По тази причина тя мощно има вяра в грижата за хубостта от вътрешната страна на открито и натъртва на диета, богата на витамини, минерали, антиоксиданти и доста вода.

Бебешки шампоан и кокосово масло

И както уточни нагоре – Хайди получава доста артикули за хубост, само че най-после постоянно избира нещо по-простичко и елементарно.

 Бебешки шампоан за разчистване на лицето, кокосово масло и още от арсенала за хубост на Хайди Клум

Когато е носила тежък грим, избира да го смъкна в края на деня с бебешки шампоан – концепция, която офталмолог й дал преди години, когато имала очен проблем и търсила почистващ артикул, който няма да утежни раздразнението.

За хидратацията на кожата и косата пък разчита на кокосовото масло.

“По принцип избирам естествените артикули вместо козметиката, цялостна с химикали и спомагателни аромати ”, споделя Клум.

За да резервира кожата си млада и стегната, моделът избира по-минималистичния метод в грима. “Обичам да оставям кожата разкрита, тъй че действително да се вижда текстурата й. Ако не съм на фотоси, нормално залагам единствено на хидратиращ артикул с пигмент, серпантина и руж. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР