Хайди Клум определено знае как да предизвика интереса на почитателите

...
Хайди Клум определено знае как да предизвика интереса на почитателите
Коментари Харесай

По-секси от всякога! Хайди Клум топлес на 44

Хайди Клум несъмнено знае по какъв начин да провокира интереса на феновете си. Красивата 44-годишна телевизионна водеща и модел, разгласява в обществената мрежа " Инстаграм " свое видео, на което театралничи без горнище.
Видеото е снимано по време на почивката на Хайди в Сен Бартелми.

Освен прелестното място, Хайди показва и съвършената си фигура, написа " Дейли Мейл ", представен от vesti.bg.

Красивата Хайди, майка на 4 деца, е споделяла, че се храни най-вече с чиста храна, само че и тренира по няколко пъти всяка седмица.

Клум обича дългите и динамични разходки.

Тя споделя за сп. Glamour, че е съвсем невероятно да посещава фитнес, по тази причина търси други способи да поддържа тялото си. Когато избере да тича, Клум не прекалява - към 30 минути са задоволителни за нея.

" Съветът ми към всички е: Тренирайте с приятелче. Имайте компания, само че е значимо да си поставите съответна цел. Когато започнах да търча си споделих, че първо желая да реализира 1 км., а по-късно усилих дистанцията ", споделя Клум.

Освен всичко това, Клум кара колело, катери се по планини. Опитва се да научи децата си да бъдат също физически дейни.

" Важно е да привикват от рано с придвижването. Правите избрани правила, само че най-добре е да давате персонален образец ", прибавя звездата.

Супермоделът не за първи път разгласява своя фотография без горнище. Миналата година тя още веднъж показа сходен кадър в " Инстаграм ". Тогава Клум беше под водата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР