Хайди Клум има перфектно тяло и не се срамува да

...
Хайди Клум има перфектно тяло и не се срамува да
Коментари Харесай

Хайди Клум: Израснах сред нудисти, обичам голотата

Хайди Клум има съвършено тяло и не се срами да го покаже. 45-годишната красавица за следващ път смъква горнището за фотосесия, този път за корицата на Ocean Drive.

Германката употребява присъединяване си и да показа част от своята сбирка бански, разкривайки концепцията зад нея, както и други забавни обстоятелства, които имат отношение към любовта ѝ към голотата.

„ Израснах доста уверена в тялото си. От дребна не обичах да нося цели бански и избрах по-разголени неща като прашки. Ако няма други хора в близост без проблем оставам и топлес “, разяснява звездата.

„ Нямахме доста пари и постоянно ходихме на почивки на къмпинги и нудистки плажове, по тази причина голотата за мен е естествена. Родителите ми са доста необятно скроени и лишени от предубеждения и ограничавания хора. Но не мога да кажа това като цяло за германците “, добави Клум.

„ Няма доста богат избор на бански за по-закръглените дами. Те като че ли са подценени от промишлеността и аз желаех да им дам избор “, разяснява сбирката си бански Хайди.

Супермоделът не пропусна да разяснява и безконечните тематики като остаряването и по какъв начин тя се оправя с това:

„ Гледам на нещата по този метод: имаме единствено един живот. Сега, този миг не би трябвало да е единствен, не би трябвало да има рамки или ограничавания какво да обличате на избрана възраст. 30-те не би трябвало да са възраст, в която да се откажете от танците да вземем за пример. Не споделям, че хората би трябвало да вършат това, което върша аз, само че се надявам един ден, когато съм в действителност остаряла, да мога да се обърна и да кажа, че съм се наслаждавала на всяка фаза от живота си “.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР