Хасково. За единадесета поредна година Астрономическа обсерватория при ОП Младежки

...
Хасково. За единадесета поредна година Астрономическа обсерватория при ОП Младежки
Коментари Харесай

Астрономическа обсерватория – Хасково обявява два онлайн конкурса за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните”

Хасково. За единадесета поредна година Астрономическа обсерватория при Оперативна програма „ Младежки център ” – Хасково афишира два онлайн състезанието за възпитаници под общото наименование „ Вълшебството на сезоните ”, отдадени на настъпването на Астрономическата пролет, оповестиха от община Хасково. Конкурсите са за снимка и за рисунка, разкриващи хубостта на Земята през другите сезони.

Регламентите на състезанията плануват участниците да бъдат разграничени в 2 възрастови групи (5-7 и 8-12 клас) в състезанието за фотографии и в 3 възрастови групи (1-4, 5-7 и 8-12 клас) в състезанието за рисунки. Те могат да вземат участие с до четири свои произведения, като се насърчава тези четири произведения да бъдат отдадени на другите сезони. Фотографиите и сканираните (сниманите) рисунки би трябвало да се изпращат във формат JPG, да са с положително качество и да не са по-големи от 20 MB. Творбите би трябвало да бъдат съпроводени от текст, съдържащ: заглавие на снимката/рисунката, трите имена на създателя, организация (училище, клуб, школа и т.н.), клас, началник, координати за противоположна връзка (пълен и прецизен адрес, телефон и e-mail).

Конкурсните произведения се изпращат на e-mail: [email protected].
Срокът за изпращане на фотосите и рисунките е 11 март 2022 година

Допуснатите до присъединяване произведения ще бъдат качени във фейсбук страницата Конкурс " Вълшебството на сезоните " | Фейсбук.

Поради пандемичната конюнктура обичайна галерия “Вълшебството на сезоните ” няма да се състои.

Авторите на наградените произведения ще получат премиите си персонално или по пощальон.
Справки и спомагателна информация на e-mails: [email protected] и [email protected].

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР