Хасково. Днес Окръжна прокуратура - Хасково внесе искане в съда

...
Хасково. Днес Окръжна прокуратура - Хасково внесе искане в съда
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура - Хасково внесе искане за задържане на 55-годишен мъж, обвинен за закана и опит за убийство в с. Сърница и за държане на незаконна пушка

Хасково. Днес Окръжна прокуратура - Хасково внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Б.С., на 55 година Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив . Спрямо него е повдигнато обвиняване за това, че на 29 ноември 2021 година в с. Сърница, общ. Минерални бани, обл. Хасково, направил опит съзнателно да умъртви М. М., като действието не е довършено по независещи от него аргументи.

Б.С. е притеглен като обвинен и за закана с ликвидиране на М.М., както и за нелегално държане на самоделна ловна пушка – едноцевна.

От събраните по досъдебното произвеждане доказателства може да се направи обосновано съмнение, че Б.С. е направил действията, за които му е повдигнато обвиняване. Той е арестуван на 30 ноември 2021 година на територията на област Кърджали, откакто се укрил от органите на Министерство на вътрешните работи, които го издирвали.

Предстои Окръжен съд - Хасково да насрочи съвещание по настояването на прокуратурата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР