Харви Уейнстейн е взел решение да постъпи в център за

...
Харви Уейнстейн е взел решение да постъпи в център за
Коментари Харесай

Харви Уейнстейн влиза в клиника, да за лекува сексуална зависимост

Харви Уейнстейн е взел решение да постъпи в център за рехабилитация в Аризона, Съединени американски щати, с цел да лекува половата си взаимозависимост. Toва стана ясно от инфорамация на уеб сайтът TMZ.
Първоначално бе публикувана информация, че Харви е избрал да се лекува в Швейцария, само че в следствие стана ясно, че магнатът се е отправил непосредствено с частен аероплан към центъра за рехабилитация " Медоус " в Уикънбърг, Аризона.

Снимка: Харви Уейнстейн и брачната половинка му Джорджина Чапман; Getty Images/Guliver
Припомняме, че Харви Уейнстейн беше уволнен от управлението на студиото, на което е и съосновател и беше изоставен от жена си поради практикуване на полов тормоз на работното място в продължение на десетилетия. Това се случи, откакто The New York Times разгласява задълбочено следствие, в което разкри, че награденият с " Оскар " продуцент е употребявал упоритостите на младите актриси и им е обещавал солидна кариера в " Холивуд " в подмяна на секс услуги.
Оказа се, че жертви на полов тормоз са били Гуинет Полтроу, Анджелина Джоли, Розана Аркет и френската актриса Жюдит Годреш. Три дами от филмовата промишленост пък са завели дело против Уейнстейн за обезчестяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР