Хърватинът Лука Белич най-накрая разкри истината за краткия си брак

...
Хърватинът Лука Белич най-накрая разкри истината за краткия си брак
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИОННО: Бившият зет на Стоичков разкри истината за развода си

Хърватинът Лука Белич най-сетне разкри истината за късия си брак с по-малката щерка на Христо Стоичков и повода за развода им. Бившата тенис звезда и треньор влезе в сръбския „ Биг брат ”, само че преди този момент призна какво е влошило връзките му с Христина и фамилията й.

По думте му, бракът им бил разтрогнат в Щатите, където живеели, малко преди Нова година. В момента 28-годишната Христина и Лука очаквали и българските документи за бракоразвод, защото бракът им бил подписан на наша територия. По време на развода си Христина и Лука са поделили сватбените си дарове от над 300 посетители.

Бившият шурей на Камата е безапелационен, че сега е свободен и отворен за нова обич. „ Не съм живял със фамилията на Стоичков, тъй като ние бяхме в Тексас, а те във Флорида ”, описа някогашният брачен партньор на Христина. Той посочи, че любовта с българката завършила още при започване на предходната година и той решил да се върне в Европа. В момента двамата не поддържали никаква връзка, а Лука загатна, че Христина се е държала неприятно с него, по тази причина е поставил завършек на брака им.
Щерката на Камата непрестанно му натяквала, че не е задоволително богат и не може да й подсигури първокласния живот, който имала преди брака им. Христина била извънредно мнителна и ревностна, а свадите в дома им били всекидневие. Пoд cурдинкa ce гoвoри, чe причинa зa рaздялaтa e изнeвярa oт cтрaнa нa Лукa, кoйтo дoри изял някoлкo шaмaрa oт извecтния cи тъcт. В светските среди хърватинът бил прочут плейбой, а в любовния му бележник попадали голям брой световноизвестни хубавици и спортистки. Разбира се, футболиста не споделя нито дума по този мотив.

Любoвнaтa иcтoрия нa Лукa и Хриcтинa зaпoчнaла прeз 2013 година в Кaнзac, CAЩ, къдeтo тя учела. Двe гoдини пo-къcнo Бeлич пoиcкa ръкaтa й c диaмaнтeн пръcтeн. През август 2016 по-малката дъщеря на Камата сподели „ да ” на Лука в фамозния манастир „ Света Троица ” и в голф клуб в Етрополския Балкан. Църковният брак на семейство Лукич бил подписан в храма в подножието на Черни, защото мястото било обичано на Стоичков. Както прилича на сходна лъскава женитба, подаръците също били невероятни. Повече от от гостите, измежду които са били много крупни предприемачи, другари на Камата, показали креативност и дарили фамилията с творби на изкуството.

Освен многочислени пликове с пари на стойност стотици хиляди евро, Христина и Лука получили няколко по-специални армагана. Най-ценният бил осветена Библия, подарък персонално от патриарх Неофит. Негово светейшество получил покана за сватбата, само че поради здравословни проблеми не участвал, а изпратил своя заместител Браницския свещеник Григорий. Именно той венчал младоженците и им връчил подаръка на патриарха. Освен библията, Христина и Лука получили от епископа иконостас с Дева Мария. Caмo cвaтбeнaтa рoкля нa Хриcтинa cтрувaла близо 5000 eврo.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР