Харвард учи на чест и морал, а някои от управляващите

...
Харвард учи на чест и морал, а някои от управляващите
Коментари Харесай

Балабанов: Харвард учи на чест и морал, а някои от управляващите са отсъствали от тези лекции

" Харвард учи на чест и морал, а някои от ръководещите са отсъствали от тези лекции ". Това съобщи депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов по отношение на премиера Кирил Петков и финансовия министър Асен Василев.

" Ние не допуснахме националното изменничество, което се готвеше във връзка със Северна Македония. Три месеца повтаряме всеки ден, че има нещо гнило, че премиера води друга политика от тази на Министерство на външните работи. Излязоха и обстоятелствата, изнесох ги в общественото пространство. Готов см да ги потвърждавам на всякакво правосъдно равнище. Онзи лист е с почерка на премиера. А се правеше опит външния министър да бъде скриван от делегации в чужбина. Имаме народен изменник, който споделя, че нищо нямало да се случи с Македония. Напротив - добре, че не го допуснахме. Никой нямаше да ни го елементарни. Това е се случи поради Има Такъв Народ ", сподели той на брифинг преди минути.

" Няма нито един факт в посоката, че сме дружно с ГЕРБ, Движение за права и свободи или с мафиотски кръгове. Освободихме Никола Минчев, тъй като през вчерашния ден жестоко наруши закона. Той би трябвало да е пръв измежду равни. Направиха всичко допустимо министърът на вътрешните работи да не разкрие националното изменничество. Има Такъв Народ постоянно е заставал с лицето си и е казвал истината такава каквато е. Тези хора би трябвало да си вървят, тъй като те носят директната отговорност за положението на страната, имам предвид Политическа партия. Те сами крещяха единия да е министър председател, другия да е министър на финансите. Имат тази опция и ще носят политическите си последици. Сега е належащо да създадем това, за което са ни пратили тук в Народното събрание. Ние ще подкрепим приемането на бюджета ", съобщи още Балабанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР