Хартиената бюлетина е бюлетината на Европейския съюз. Не виждам защо

...
Хартиената бюлетина е бюлетината на Европейския съюз. Не виждам защо
Коментари Харесай

Напрежение? Виден бесепар отвърна на Асен Василев

Хартиената бюлетина е бюлетината на Европейския съюз. Не виждам за какво сътрудниците от " Продължаваме Промяната " се пробват да отстранят аргументите, а не проблемите. Няма място за обиди. Те са афектирани, надали не, на Българска социалистическа партия, че не се съгласихме да променим позицията си за хартиената бюлетина. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев.

" Остави другите да приказват и следвай пътя си " - по този начин Гечев отговори на позицията на Политическа партия, че не вижда в " Българска социалистическа партия за България " евентуален сътрудник, до момента в който от левицата се застъпват за връщането на хартиената бюлетина. Депутатът съобщи, че от Българска социалистическа партия не са слизали от масата за диалози с някогашните им съдружни сътрудници.
-->

Допирните точки сред Българска социалистическа партия, Политическа партия и ГЕРБ-СДС съгласно Румен Гечев са във връзка с стопански цели като подпомагането на бизнеса и семействата през зимния сезон.

По думите на депутата има правила, стратегия, индикатори и политики, които са заложили и за които ще договарят в опит за сформиране на постоянен кабинет. Той дефинира като " изцяло неприемлива за Българска социалистическа партия " визията на " Продължаваме Промяната " за външната политика на страната. Според Гечев точно това е повода за положението на стопанската система в България.

" Не сме удовлетворени, тъй като служебният кабинет, премиера и финансовият министър поеха ангажимент, че доста скоро ще внесат своите 3 разновидността на бюджета. Те излъгаха ли българската общност и за какво не внасят бюджета? Не внасянето на бюджета основава доста компликации ", съобщи във връзка с бюджета за 2023 година Гечев.

Той прикани служебния кабинет да извърши неотложно закона и да внесе проектобюджета, с цел да се улеснят диалозите сред парламентаристите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР