ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Губернаторът Джош Шапиро и неговият висш

...
ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Губернаторът Джош Шапиро и неговият висш
Коментари Харесай

Шапиро има за цел да премахне списъка с чакащи за услуги за възрастни с интелектуални увреждания

ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Губернаторът Джош Шапиро и неговият върховен чиновник по човешките услуги споделиха в сряда, че администрацията има проект да приключи листата с чакащи на хиляди фамилии, за които се счита, че имат незабавна потребност от помощ за възрастен родственик с интелектуални увреждания.

Шапиро и министърът на човешките услуги Вал Аркуш споделиха, че е жизненоважно за проекта законодателите да одобрят нарастване на финансирането за услуги, субсидирани от страната, като да вземем за пример в частни домове или групови домове.

Администрацията на Шапиро счита нарастването на финансирането за първа стъпка, която има за цел да увеличи заплатите на чиновниците, които посредством организации с нестопанска цел работят с хора с интелектуални увреждания.

„ През идващите няколко години, в случай че този бюджет бъде признат, ще има проект за дефинитивно преустановяване на този лист с чакащи “, сподели Аркуш пред дискусионна група в BARC Developmental Services в Уорминстър. „ Това е огромна работа. “

Пенсилвания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР