Хари Уинкс се превърна в една от звездите на мачовете

...
Хари Уинкс се превърна в една от звездите на мачовете
Коментари Харесай

Уинкс обясни за гола от 49 метра срещу Лудогорец: Просто прекалих със силата, ама ще си го взема!

Хари Уинкс се трансформира в една от звездите на мачовете от четвъртия кръг на груповата фаза в Лига Европа, откакто означи извънреден гол при успеха на " шпорите " с 4:0 над Лудогорец.

Халфът направи 3:0 след удар от 49.10 метра, като това стана гол №3 с класацията на попаденията, маркирани от най-далечна отдалеченост в цялата история на Лига Европа. Веднага започнаха полемиките целял ли е Уинкс да изненада Пламен Илиев по този метод, или голът е плод на шанса?

53.7 - Harry Winks' goal vs Ludogorets came from a distance of 53.7 yards - only two goals have been scored from further out in the Europa League since 2009-10; Jordi Gómez v PSV (61.2 yards) and Kemar Roofe v Standard Liège (55.4 yards), both in October of this year. Pinpoint.

— OptaJoe (@OptaJoe)
Самият състезател бе задоволително почтен след края на мача да признае, че правилно е второто и той просто е желал да изведе Гарет Бейл, само че е пресилил опита си за дълго подаване.



" Бих желал да кажа, че съм желал да направя тъкмо това... само че би трябвало да бъда прям и да призная, че не беше по този начин. Видях, че Гарет Бейл прави този спринт и просто прекалих със силата. В последна сметка ще взема този гол. Щастлив съм, че записах името си измежду голмайсторите ", съобщи Уинкс.

Harry Winks with a GOLAZO for Spurs!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР