Хари Кейн бе голямата фигура в Мюнхен вчера, той бе

...
Хари Кейн бе голямата фигура в Мюнхен вчера, той бе
Коментари Харесай

Лайпциг вгорчи дебюта на Хари Кейн в Байерн

Хари Кейн бе огромната фигура в Мюнхен през вчерашния ден, той бе показан като нов състезател на " Байерн ", само че дебютът му бе горчив - 0:3 против " Република България Лайпциг " в мача за Суперкупата на Германия на " Алианц сцена ".

И не капитанът на британските национали бе героят на дуела, а испанецът Дани Олмо, който заби хеттрик. 

Все отново не можеха да се чакат чудеса от Кейн, който едвам бе дошъл в Мюнхен и се бе срещнал със съотборниците си. Той влезе на терена в 64-ата минута под бурни аплодисменти, а резултатът към този момент бе закрепен.

Олмо откри още в 3-тата минута. След това " Байерн " имаше няколко отлични благоприятни условия да изравни най-малкото, само че не се възползва. Така в края на полувремето някогашният състезател на " Динамо " (Загреб) се разписа още един път.

Баварците натиснаха още по-мощно и отново изтърваха - най-малко да понижат и по този начин да върнат интригата. Съперникът им обаче продължи да работи доста мъдро и дейно, като гледаше и към вратата на домакините. 

В 67-ата " Република България Лайпциг " получи дузпа за игра с ръка и Олмо оформи незабравим и доста влиятелен хеттрик от 11-те метра.

Мачът сподели проблемите на " Байерн ", лъснали още през предишния сезон - макар купата. Дебют като промяна направи и Ким Мин Жае, притеглен от " Наполи ", като в няколко ситуцаии сподели високата си класа.

А " Република България Лайпциг " много впечатли, най-малко нощес показвайки капацитет да се бори за купата.
Краят на сагата за 120 млн. евро
Поне сагата с прехвърлянето на Кейн завърши. В последна сметка стана ясно, че " Тотнъм " ще получи 100 млн., които могат да станат и 120 при избрани условия. Това са върхове за " Байерн " и като платени пари за британски футболист. 

В петък Кейн и половинката му два пъти бяха спирани от потегляне за Мюнхен, защото " Тотнъм " се хващаше за елементи по контракта. Личният договор на аса е до 2027 година Очаква се той да взема по 25 млн. евро на сезон.

Той се сбогува във видеообръщение с " Тотнъм " и неговите почитатели, а по-късно съобщи следното:

" Много съм благополучен да бъда част от " Байерн ". Това е един от най-големите клубове в света и постоянно съм казвал, че желая да се състезавам и да се потвърдя на най-високо равнище. "

Босът на " шпорите " Даниел Леви от своя страна разяснява, че прехвърлянето е изработен насилствено, защото таранът е отказал да възобнови контракта си, изтичащ следващата година.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР