Хари е бил на военна служба два пъти в продължение

...
Хари е бил на военна служба два пъти в продължение
Коментари Харесай

Германските специални служби: Ислямисти планират нападение срещу принц Хари

Хари е бил на военна работа два пъти в продължение на няколко месеца в Афганистан и като втори водач на хеликоптер е взел участие в бойни задачи против талибаните и Ал Кайда.

Преди седмица медийният портал на Ал Кайда прикани мюсюлманите по света да нападат английското кралско семейство, с цел да изразят по този метод поддръжката си за ислямистите от " Хамас ".

Според отчет на Федералната престъпна работа на Германия ислямистите приканват за " кървави офанзиви и протести, които ще бъдат в поддръжка на палестинците ". Наред с други офанзиви, проектите на терористите дефинират като цел и персоналния състав на Военновъздушните сили на западните страни.

Анализаторите на престъпната работа дефинират апела като " алегоричен акт на възмездие и наказване за всички поддръжници на Израел ". Според данни на силите за сигурност няколко терористични организации се пробват да употребяват пропагандната атака на " Хамас ", с цел да подбуден към джихад против изтъквам " западните кръстоносци и ционисти ". Други групировки пък употребяват спора в Близкия изток за различен вид незаконни действия.

Преди дни немската престъпна работа засече цялостни с антиизраелски послания имейли, изпратени до управленията на локални огромни компания, с които се цели просто изнудване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР