Харесваме музиката на Хари Стайлс, допадна ни и дебютното му актьорско

Харесваме музиката на Хари Стайлс, допадна ни и дебютното му актьорско ...

Мъжът, който застава между Хари Стайлс и Лили Джеймс.


Харесваме музиката на Хари Стайлс, допадна ни и дебютното му актьорско изпълнение в "Дюнкерк" (колкото и скромно да беше). То обаче подсказа, че е съвсем възможно да виждаме изпълнителя и на голям екран по-често.
Адел, Хари Стайлс и как изпълнителят отговори на слуховете, че имат връзка
Това ли е новото гадже на Адел

Говори заподозреният

Според Digital Spy, Хари Стайлс преговаря за роля във филм, базиран на LGBTQ+ книгата на Бетан Робъртс - My Policeman. Засега не е ясно дали филмът ще запази същото заглавие, но пък знаем, че правата са закупени от Amazon Studios.

Лили Джеймс пък също е в преговори за другата главна роля. Ако информацията се окаже вярна, актрисата ще изиграе учителката Марион, която се влюбва в местния полицай Том (Стайлс).
Снимка 497115

Чувствата са взаимни и дотук всичко е добре, но всъщност историята не се развива така, както си мислим. Защото когато Том среща Патрик, който е куратор в местния музей, пред него се разкрива един изцяло нов свят.
Хари Стайлс, Хампстед и как са се опитали да ограбят изпълнителя
Хари Стайлс - на косъм от въоръжен грабеж

Неприятна случка

Това го обърква и раздвоява. Още по-интересното е, че действието се развива през 50-те години на миналия век, когато в Англия хомосексуалността е била незаконна. И за известно време Том поддържа връзка и с двамата, но в един момент всичко рухва и променя живота им.

Източник: lifestyle.bg