Харесваме Жулиет Бинош. Тя носи духа на истинска парижанка –

...
Харесваме Жулиет Бинош. Тя носи духа на истинска парижанка –
Коментари Харесай

Жулиет Бинош и Ралф Файнс са Одисей и Пенелопа в нов филм

Харесваме Жулиет Бинош. Тя носи духа на същинска парижанка – има жанр, хубост, гений и добре премерена поверителност, с която да направи своето наличие ненатрапчиво, само че мощно и характерно.

С днешна дата разполагаме с добра вест, с която да се отдадем на сладки ретроспекции и да развихрим въображението си какво ни чака вбъдеще. Тандемът Жулиет Бинош и Ралф Файнс, които имахме удоволствието да гледаме в  , се събират още веднъж в нов филм със заглавие „ Завръщането “ на Уберто Пазолини, осведомят от “Variety ”.

Сценарият е на Джон Коли и Едуард Бонд, който е номиниран за " Оскар " за работата си по сюжета на кино лентата " Фотоувеличение " на Микеланджело Антониони. Историята е основана на Омировата " Одисея " - едно от най-важните литературни творби, създавани в миналото. Поемата споделя за завръщането на Одисей в Итака след Троянската война. Бинош и Файнс ще изпълнят основните персонажи във кино лентата. Твърди се, че лентата е „ автентичен взор “ на класическата поема. Като се имат поради множеството акомодации, които са били предавани, има разнообразни направления, благодарение на които да бъде прегледана класическата история.

За плана Пазолини споделя: „ Чувствам се извънредно благополучен, че мога да вдъхна живот на света на Омир благодарение на величествения гений на Жулиет и Ралф, чието мощно екранно наличие е съчетано със смелия метод, който внасят в работата си “.

 
               

" Това е " Одисея " -та такава, каквато не сме виждали до момента – без богове или чудовища. Става дума за трилър, който споделя за деец в борбите, заставен да се върне към насилието, с цел да избави околните си. За мен е чест да оказа помощ на Уберто да осъществя своето виждане за сходно пътешестване на душата с такива невероятни артисти ", споделя продуцентът на кино лентата Джеймс Клейтън.

Ако не сте фенове на фантастичните детайли, то обещанието е за филм, който залага на палитрата от мощни страсти, която води героите. А както знаем – когато прочувственият свят е задоволително бездънен, всяко нереалистично пресилване стои като пришито. Определено се вълнуваме за идната среща сред Файнс и Бинош, които от дълго време са потвърдили майсторската си взаимна игра. А още по-любопитно ще ни бъде да ги забележим като Одисей и Пенелопа – популярна двойка в литературата.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР